Beocontrol Group
 

BEOCONTROL GROUP

 

Beocontrol Group čine kompanije koje se bave različitim delatnostima – od domaćih i međunarodnih selidbi, transporta robe, prevoza putnika, prodaje avio karata, proizvodnje i prodaje ekološkog goriva, iznajmljivanja građevinskih mašina, investicija i uslugama, uzgoja organske hrane i njenim uvozom i izvozom, kao i trgovinom sirove nafte i naftnim derivatima.

Sa preko deset godina iskustva i uspešnog poslovanja na domaćem ali i inostranom tržištu, Beocontrol Group je dokazao da je, zahvaljujući profesionalizmu i kvalitetu usluge, pouzdan poslovni partner.

Beocontrol Group čine sledeće firme:

Kontaktirajte nas
3719
 

Istorijat

Beocontrol je osnovan 2000. godine sa ciljem da klijentima obezbedi najkvalitetniju uslugu organizovanja selidbi i transporta. Razvojem dodatnih poslova u raznovrsnim oblastima ubrzo prerasta u grupaciju.

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu, praćenjem svetskih standarda u pružanju usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama kompanija je uspela da se nametne kao jedna od vodećih kompanija u ovim oblastima.

Zahvaljujući poverenju svojih klijenata, za 16 godina raširili smo svoju mrežu po celom regionu i danas kompanija Beocontrol ima kancelarije u Beogradu, Podgorici, Prištini, Novom Sadu, Čačku i Nišu, a u planu je otvaranje poslovnica u Hrvatskoj i Sloveniji.

 
10000Zadovoljnih klijenata
1500Realizovanih selidbi
1750Realizovanih transporta
100Namenskih IT rešenja

TEAM MEMBERS

 
2848