Beocontrol Group
 

BEOCONTROL GROUP

 

 

Beocontrol Group čine kompanije različitih delatnosti –  od avio, brodskog, drumskog, kontejnerskog i železničkog transporta robe po celom svetu,  domaćih i međunarodnih selidbi stambenog i poslovnog prostora,  autobuskog, prevoza putnika i iznajmljivanja VIP luksuznih vozila do trgovine naftom i naftnim derivatim, proizvodnje i prodaje ekološkog goriva, iznajmljivanja građevinskih mašina i profesionalnog, razvojnog, strateškog konsaltinga za sve kompanije koje žele da investiraju u Srbiju.

Sa 18 godina iskustva i uspešnog poslovanja na domaćem i inostranom tržištu, Beocontrol Group je dokazao da je zahvaljujući profesionalizmu i kvalitetu usluga pouzdan poslovni partner u Srbiji i na zapadnom Balkanu.

Beocontrol Group su sledeće firme:

Kontaktirajte nas
3719
 

ISTORIJAT

 

Beocontrol je osnovan 2000. godine sa ciljem da klijentima obezbedi najkvalitetniju uslugu organizovanja selidbi stambenog i poslovnog prostora, kao i transporta roba. Razvojem dodatnih poslova u oblastima prevoza putnika, trgovine i konsaltinga, ubrzo prerasta u grupaciju – BEOCONTROL GROUP.

Konstantnim ulaganjem u najsavremeniju opremu, praćenjem svetskih standarda u pružanju transportnih i ostalih usluga, kvalitetom, efikasnošću i konkurentnim cenama BEOCONTROL GROUP je uspela da se nametne kao jedna od vodećih kompanija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi.

Zahvaljujući poverenju velikog broja klijenata, tokom proteklih 18 godina proširena je mreža  u čitavom regionu, tako da kompanija Beocontrol Group sada ima poslovnice u Beogradu, Novom Sadu, Čačku i Nišu, a u planu je otvaranje poslovnica u Hrvatskoj i Sloveniji, članicama EU.

 

BEOCONTROL GROUP – PROFESIONALNA PODRŠKA VAŠEM POSLOVANJU

 
10000Zadovoljnih klijenata
1500Realizovanih selidbi
1750Realizovanih transporta
100Namenskih IT rešenja